Lifestyle

DE MOL 2018

Het is het eerste seizoen dat ik naar De Mol kijk. Ik vind het een supergoed spel met toffe kandidaten.

Ondertussen zijn er al enkele afleveringen gepasseerd. Vanavond spelen ze met zeven in Mexico city.

Baha is de mol niet. In mijn ogen doet hij veel zodat het lijkt dat hij het spel aan het saboteren is zodat je zou denken dat hij de mol is. Maar dat is hij niet. Als hij wel de mol zou zijn dan zou hij het echt slecht gespeeld hebben.

Lloyd vind ik een hele eerlijke en toffe gast. Hij is zeker de mol niet. Heel jammer want dat betekent dat we hem niet tot het einde op tv zien en ieder moment naar huis moet. Al denk ik wel dat hij nog even meegaat omdat hij heel veel weet en heel doordacht is.

Joke speelt het hardst van allemaal. Zij is rechtuit en gaat helemaal op in het spel. Ik verdenk haar ook helemaal niet als de mol. Ze doet veel teveel in het belang van de groep terwijl als je de mol bent puur voor jezelf speelt.

Katrien lijkt voor veel mensen ook verdacht omdat ze niet veel prijsgeeft maar ze is de mol ook niet.

Steve is de mol ook niet. Hij haalde geen befaamde score in een opdracht van een 5de leerjaar quiz. Ok het waren allemaal moeilijke vragen! Het is niet omdat hij dokter is dat je einstein bent?

Pieter is ook de mol niet. Ik hoop wel dat hij vanavond afvalt want zijn karakter spreekt me helemaal niet aan. Hij laat alles doen door de anderen en nadien geeft hij massale kritiek op ze.

Volgens mij is Pascale de mol van 2018! Mijn intuïtie zegt van in het begin dat zij de mol is. Velen zeiden dat zij de mol is na het bekijken van aflevering 1. En nu denken ze allemaal Steve… maar Ik blijf wel zeker dat Pascale die vuile mol is.

Ik heb heel snel door als mensen liegen en hierop is het heel duidelijk. Watch: Ik ben niet de mol.

Bij de vorige aflevering lag Jeffrey eruit. Dus dat betekent dat hij de mol niet is. Heel veel mensen waren overtuigd dat hij wel de spelbreker was maar dat gevoel heb ik nooit gehad. Ik zie de meest nutteloze theorieën rondgaan op sociale media zoals:

Ik bedoel waarom zouden ze daar met opzet een auto zetten met deze nummerplaat. Dit is maar één van de zovele theorieën. Mensen baseren zich erop maar dat is puur toevallig.

Ik kijk uit naar vanavond voor de nieuwe aflevering. Vanavond om 20u op Vier. Speculeer gerust mee wie de mol is door hieronder een reactie na te laten.

4 reacties

  1. Puik gespeurd! Je hebt m’n ogen geopend! Ik ben mee met je visie en ik stap volledig in het verhaal van de geniepige Pascalle! Ik verdacht vanaf aflevering 1 Kelly, maar dit bleek al vlug niet zo te zijn ;)! Ik blijf graag verder speuren met jou en hoop op nieuwe inzichtjes na elke aflevering!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s