FASHION

URTEKRAM

Urtekram is een Deens organisch merk dat zelfs het internationale Cosmos label heeft voor biologische cosmetica. Urtekram betekent ‘handelaar in kruiden’. Ze produceren organic food, skincare en producten speciaal voor mensen met een allergie zoals gluten, parfum en lactose. Ze gebruiken enkel pure ingrediënten en het merk focust zich ook op duurzaamheid. Alle producten uit de uitgebreide collectie zijn gemaakt van plantaardige ingrediënten, vrij van synthetische ingrediënten, noch bewaarmiddelen. Ze zijn ook allemaal vegan en niet getest op dieren. Top introductie niet?

Ik testte vier producten waarvan drie uit de kokosnootlijn. We weten al langer of vandaag dat kokosolie alleen maar voordelen heeft.

Urtekram Body Scrub Coconut

Deze body scrub is gemaakt van: biologische virgin kokosolie, plantaardige peeling en hyaluronzuur in combinatie met hexapeptiden om de huid te verzachten en te versterken.

Ik heb het altijd wat moeilijk om een scrub te gebruiken omdat ik een gevoelige huid heb. Ik ben dan bang dat ik rode plekjes of irritatie krijg. Deze scrub werkt heel goed bij me. De korreltjes in de scrub zijn heel fijn en het product zelf voelt zacht en romig aan. Door de fijne korreltjes voelt het amper alsof je aan het scrubben bent. De huid voelt na gebruik zacht en helemaal niet droog aan. De geur is ook dik oké.

Gebruik: Breng de scrub aan en veeg over een vochtige huid. Spoel met water.

VOOR

NA

Hieronder nog even de ingrediëntenlijst:

Urtekram Volume Shampoo Rasul

De mensen in Afrika wassen al eeuwenlang hun haren met zeepmodder. Urtekram heeft rhassoul gecombineerd met aloë vera, glycerine en veel munt. Rhassoul is een vulkanische klei die enkel wordt gewonnen in het Atlasgebergte in Marokko. De klei heeft een beige-roze kleur en reinigt heel goed het haar. Hij is heel verzorgend en voedend voor het haar. Glycerine zorgt ervoor dat je haar niet uitdroogt. De shampoo ruikt fris naar munt en mijn haar voelt na gebruik lekker zacht aan.

Schudden voor gebruik en dan met een pompje shampoo je haar wassen en daarna uitspoelen.

Hair Oil Coconut

Deze unieke haarolie is een mengsel van biologische amandel-, jojoba-en brocollizaadolie die samen met een kokosolie zorgen voor glans en voeding voor normaal tot droog haar, alsook voor beschadigd haar. De haarolie bevordert de haargroei, vermindert een jeukende hoofdhuid en haarverlies en geeft je haar een gezonde glans.

Ik gebruik de olie nadat ik de shampoo uit mijn haar gespoeld heb en laat dan de olie enkele minuutjes inwerken en dan spoel ik de kokosolie uit.

Spray Conditioner Leave in Coconut

De leave-in spray-conditioner met kokosnectar werkt ook heel goed. Ik dacht dat mijn haar snel vet zou worden omdat je ze niet meer uitspoelt, maar dat is absoluut het geval niet. Het is gemakkelijk en ik heb het gevoel dat de conditioner langer kan inwerken. Hij helpt bij het natuurlijk in balans brangen van vochtniveau en voorkomt uitdroging. De conditioner helpt bij het ontwarren en houdt haren zacht.

Spuit en laat zitten, op zowel droog als nat haar. Niet spoelen. Geschikt voor alle haartypes.

Ik hou van de producten van Urtekram. Via deze link vind je alle producten van dit mooie merk: Shop

|Dit artikel bevat producten dat ik gekregen heb. Lees mijn Disclaimer.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s