BEAUTY

GETEST NU SKIN NUTRIOL + RENU

Ik testte een maand lang twee haarproducten van NU SKIN.

Ik geef jullie een overzicht van wat de producten zouden moeten doen, hoe je ze moet gebruiken, mijn ervaringen, de befaamde voor en na foto’s en hoe jullie de producten kunnen bestellen. Here we go!

1. Nu Skin Nutriol shampoo

Wat ze zeggen: Deze shampoo bevordert de vitaliteit van uw haar en hoofdhuid. Nutriol shampoo bevat Tricalgoxyl, een klinisch bewezen extract van zeewier dat ontwikkeld is door een Europees laboratorium. Nutriol is ontwikkeld om de hoofdhuid te herstellen en het haar te hydrateren, zodat het vol oogt en aanvoelt.

Gebruik: Was eerst je haar met een andere shampoo naar keuze. Nadien gebruik je de Nutriol shampoo. 1 tot 3 pompjes voor kort tot middellang haar, 3 tot 5 voor lang haar. Voorzichtig inmasseren en daarna goed uitspoelen met warm water. Gebruik staat gelijk aan ongeveer 2 flesjes Nutriol shampoo per maand.

2. Renu Hair Mask

Wat beloofd wordt: Renu Hair Mask is een diepgaande, verzorgende behandeling dat essentiële hydratatie geeft en maakt beschadigd haar drie keer zo sterk. Dit masker bevat CS7, een innovatief ingrediënt dat de beschermlaag op de hoofdhuid glad maakt en creatine dat de sterkte van het haar verbetert. Renu Hair Mask voorkomt dat het haar split en afbreekt, en maakt het zeven dagen lang glad, glanzend en hanteerbaar.

Gebruik Renu Hair Mask 1x per week bij gezond, normaal haar. 2x per week bij enigszins beschadigd, droog haar. 3x per week bij haar dat veel te verduren gehad heeft en meer dan 3x per week bij zeer droog haar dat veel te verduren gehad heeft. Verdeel de conditioner na het wassen van het haar met de vingertoppen gelijkmatig over het natte haar en besteed daarbij speciale aandacht aan de haarpunten of beschadigd haar. Laat vijf à tien minuten inwerken. Spoel goed uit.

Voor en na foto’s. Na 1 maand gebruik.

Voor

Na

Before & after:

Conclusie: De resultaten liegen er niet om. Mijn haar ziet er terug gezond uit. Voorheen zag het er haast onhandelbaar uit. Het leek ook dat mijn haarpuntjes gesplist waren, terwijl dat echt het geval niet was. Het zag er warrig uit. In een maand tijd is het gek hoe de conditie van mijn haar erop verbetert is. Bovendien zijn beide producten dermatologisch getest op allergieën en veiligheid. De geur van de Nutriol shampoo en het Renu haarmasker is ook aangenaam. Het ruikt naar zeewier. Na het wassen ruik je het ook nog. Ik kan veel beter mijn haren doorkammen als ik uit de douche kom en ook nadien. Het glanst veel meer, voelt veel sterker aan en het voelt zachter aan. Er zit veel meer volume in. Het valt minder door naar beneden. Mijn hoofdhuid en haarlokken hebben opnieuw leven gekregen met deze twee toppers.

Wil jij ook de Nutriol shampoo en/ of Renu Hair Mask? Je hebt nu gezien dat het werkt 🙂

Stuur mij dan een mailtje op mijn e-mailadres: vanslambrouck.silke@gmail.com of stuur me een bericht via Instagram -> silke_vanslambrouck. Via Facebook kan je me ook een bericht sturen-> Silke Vanslambrouck.

Voor meer info mag je me natuurlijk ook sturen.

|Dit artikel bevat producten dat ik heb gekocht. Lees mijn Disclaimer.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s