BEAUTY

RITUALS SPRING BLOSSOM

Ik test vandaag twee roze productjes van Rituals.

The Ritual of Sakura is een hydraterende handlotion. De ingrediënten zijn rijstmelk en kersenbloesem. Deze geur is zo verslavend! Ik heb vorige zomer een vakantiejob in de schoonmaak gedaan. Deze handlotion deed ik altijd op vooraleer ik de burelen binnenging om de vuilbakken te legen. Ik rook zelfs niets van de onaangename geurtjes, omdat de geur van The Ritual of Sakura zo overheerst. Hij ruikt ook lang. Superfijn! Al eeuwenlang viert men in Japan de jaarlijkse bloei van de kersenbloesem. Kersenbloesem of Sakura markeert het ontwaken van de natuur en symboliseert dat leven en schoonheid snel voorbij gaan en dat u er vol overgave van moet genieten. De lotion ruikt niet alleen superlekker maar werkt ook enorm goed. Rijstmelk is het basisvoedsel in Azië en staat symbool voor overdaad, geluk en vruchtbaarheid. De rijstmelk in de handlotion verzorgt, verzacht en geeft de huid een gezonde gloed.

Kijk maar…

Voor :

Na :

Mijn handen zijn precies nieuw. Van rode handen naar handen die egaal zijn van kleur. Ik ben hier zo blij mee. Dit is mijn favoriete handcrème ever!

La Vie En Rose is een getinte lipbalsem in de kleur ”Pale Pink”. Het heeft je lippen een mooie glans en verzorgt ze door onder andere de amandelolie die er erin verwerkt zit. De kleur van de lipbalsem is donkerder dan als je hem om je lippen hebt. Dat is niet erg omdat de lipbalsem de natuurlijke kleur van de lippen accentueert en meer de lippen verzorgt dan dat hij een extreme felle kleur nalaat. Opnieuw een zeer fijn product. De verpakkingen zijn ook zo mooi.

Deze set kreeg ik cadeau bij Rituals omdat ik aan de minimale besteding van €40 zat. Lees mijn Disclaimer.

3 reacties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s