HEALTH

GINTIQUE

Gin is hot. Je ziet in elke drankenhandel en supermarkt mooie flessen gin en ook aan de tonic om er een gin tonic van te maken worden kruiden toegevoegd. Je hebt er zoveel soorten in. Op de duur zou je niet meer weten welke gin je zou kiezen. Gin bestaat al heel lang en is een variant op jenever afkomstig uit Nederland.

Het team van Gintique ging op zoek naar ”echte gin” met een frisse en scherpe smaak. Om de juiste smaak te krijgen heb je niet veel nodig: het is een mix van botanicals, ook wel kruiden en pure alcohol. Met de juiste mix van botanicals wordt het drankje nog veel lekkerder. Ze hebben gekozen voor jeneverbessen, citroen, korianderzaad, gember, vlierbessen en frambozen. Gintique kan gemixt worden met gin tonic, bitter lemon, sinaasappelsap of met koolzuurhoudend water. Het alcoholpercentage van de Gin bedraagt 40%.

Ik heb niet veel ervaring met het drankje gin want ik drink sowiezo niet veel alcohol en ik dronk ooit eens tomatengin in een cocktailbar en die was echt niet lekker. De echte smaak van Gintique viel wel in de smaak. De gin is heel puur en krachtig met een unieke combinatie van de juiste botanicals.

Op zo’n koude dag als vandaag doet de pure gin van Gintique enorm deugd. Ik drink mijn gin uit het exclusief gin tonic van Gintique. Het balloon glas van tritan is duurzamer in gebruik ten opzichte van polycarbonaat. Het glas is geschikt voor in de vaatwasmachine. Je kunt zoveel als je wil gin drinken uit dit glas want het materiaal blijft helder zonder dofheid en barstjes.

Shop hier de producten van Gintique.

Cheers people!

|Dit artikel bevat producten dat ik gekregen heb. Lees mijn Disclaimer.

2 reacties

    1. Heel veel mensen ‘’denken’’ dat gin uit Engeland komt maar de roots van gin liggen in Nederland. Het is uitgevonden door een Nederlander en gin was te verkrijgen bij de apotheker tegen maag -en nierklachten 🙂 Zo heb je weer wat bijgeleerd!

      Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s