BEAUTY

NIVEA SILK MOUSSE

Ik ben gek op Limited Edition producten. Nivea had al eventjes voor het eerst Silk Mousses in zijn gamma maar nu hebben ze ook twee soorten verzorgend doucheschuim met een geurtje. Wees er deze keer wel snel bij, want deze twee zijn maar tijdelijk te koop! Er is er eentje in rabarber-framboos en eentje in de geur vanille-karamel.

Voor onder de douche gebruik ik liever doucheschuim dan gewoon douchegel omdat het leuk is dat het schuimt en je de geur intenser beleeft.

Voor je het schuim gebruikt moet je eerst de fles goed schudden en dan breng je een beetje schuim aan in je handpalm. Daarna breng je de mouse op je lichaam aan en die spoel je daarna af. Je huid voelt meteen zo zacht.

De producten van Nivea zien er steeds luxueuzer uit. Ik was ook meteen verkocht door de mooie verpakking. De combinatie van vanille karamel is ideaal voor de koude winterdagen. Deze geur is hemels! De fles met framboos en rabarber ruikt ook heel goed. Deze is dan weer fruitig (hoe zou dat komen:). De geur is mooi in balans en is zeker niet te zoet. Ideaal voor op zomerse dagen.

Het doucheschuim is vrij vol. Dat zie je ook goed op de foto hieronder.

Je huid voelt heel zacht en verzorgd aan nadat je het schuim gebruikt hebt. Ik ben zo verliefd geworden op de geuren en wat het met je huid doet. Ik heb het schuim ook al gebruikt als een soort van handcrème. Het ging heel gemakkelijk om het schuim open te smeren en ik had helemaal geen water nodig om het schuim zeg maar weg te krijgen van mijn hand. Ik kan alweer niet wachten om ze morgen opnieuw te gebruiken en dan zal ik moeten kiezen welke ik gebruik. Dat wordt nog niet zo simpel :).

|Dit artikel bevat een product dat ik heb gekocht. Lees mijn Disclaimer.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s