BEAUTY

CANDY LIPS

Bij Kruidvat kan je nu een exclusieve candybalm kopen. He is so soft and sweet for your lips! Ik heb het normaal gezien niet zo voor fruitige geuren, omdat ze te zoet ruiken. Deze candybalm heeft juist een hele aangename geur. A kind of peach. Ik ruik er af en toe zomaar eens aan om de geur opnieuw te beleven en dan kan ik het natuurlijk niet laten om de balm op te doen:). En hij ziet er zo schattig uit!

Het is leuk dat de balm in een potje zit. Je hoeft de balm niet op je vinger doen om deze dan vervolgens over je lippen te smeren. Je rolt de candybalm over je lippen en that’s it. Je lippen shinen meteen veel meer dan bij een gewone lippenbalsem.

De candybalm is te koop in verschillende kleurtjes. Ze zijn allemaal kleurloos en hebben elk hun eigen geur. De prijs is €1,29.

|Dit artikel bevat een product dat ik heb gekocht. Lees mijn Disclaimer.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s