CHALLENGE

30 dagen zonder klagen | DAY 29 |

Nieuwe dag. A fresh start om de hele dag niet te klagen. Moeilijker gezegd dan gedaan want we worden al van ’s morgens vroeg geconfronteerd met files, vervelend getoeter, gefrustreerde mensen… Allemaal niet goed voor ons humeur en hart. Als we ons nu eens met de fiets, te voet of met het openbaar vervoer verplaatsen… (met het openbaar vervoer kunnen we samen klagen;)

Ik rijd niet met de auto. Het openbaar vervoer is dus my habit. Ik neem bijna iedere dag de bus, en de trein ook best veel. De metro en de tram neem ik ook af en toe. Ik kan niet klagen, want mijn bus of trein is mooi op tijd. Soms eens een paar minuten te laat maar zeker niet om grijze haren van te krijgen. Ik neem ook zoveel ik kan de fiets. In de zomer I love it. Vooral zo die warme bries naar het ”op weg naar huis rijden”. Stressfreeee!

Stress is zo slecht voor ons. We beseffen het vaak niet welke grote negatieve impact het op ons geeft. Tips om minder te stressen: slaap zo lang als je nodig hebt om je uitgerust te voelen, sport genoeg, mediteer elke dag 10 minuutjes en zorg voor voldoende me-time.

Morgen de laatste dag van deze challenge. Gelukkig zijn of worden is voor iedereen anders. We hebben allemaal andere doelen in ons leven. Ga ervoor. Ik wens je heel veel succes!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s