CHALLENGE

30 dagen zonder klagen | DAY 28 |

Lachen is de beste remedie om ons gelukkig te voelen. Hoe meer je lacht hoe beter. Je bent nooit ”overlachen”. Het is het beste anti-stressmiddel dat er bestaat. Onze bloeddruk verlaagt door veel te lachen. Het helpt je beter slapen. Je bent ook beter beschermt tegen schadelijke invloeden van buitenaf. Het heeft een positief effect op je gewicht. Je traint er je gezichtspieren mee. Na een lachbui heb je meer concentratie en meer inspiratie. Lachen werkt ook aanstekelijk. Het leidt zelfs tot meer zelfvertrouwen en het maakt je aantrekkelijker. Smile on baby! Humor kan voor veel mensen met een zware ziekte bevrijdend werken en hen helpen om de ziekte een plaats te geven. Het gebruik van humor kan je ook helpen om met verlegenheid om te gaan.

Voel je dankbaar en blij en dan zal je spontaan hardop beginnen lachen. Zet een grappig YouTube filmpje op of doe aan lachtherapie.

Ik hou van droge humor. De grappen van Philippe Geubels zijn de beste. Ik heb nog nooit niet gelachen met wat hij zei. Ik kan ook gemakkelijk lachen om het kleinste ding. Als ik mijn dagen heb dat ik me niet goed voel dan helpt lachen me de zaken relativeren. De wereld ziet er zoveel mooier uit als je lacht.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s