CHALLENGE

30 dagen zonder klagen | DAY 27 |

Je dromen waarmaken is heel belangrijk, want anders heb je daar later enorm spijt van. En wat heb je daar nu aan? Je leeft maar één keer.

Als je echt een droom hebt dan raak je daar zo geïnspireerd door. Follow your heart!

Je mag best groot dromen want zo creëer je een omgeving die je letterlijk in staat stelt grotere prestaties te bereiken.

Denk na wat je exact wil bereiken anders blijven het dromen.

Je gaat jezelf sowiezo buiten je comfortzone halen maar daar doe je het toch voor? Je kunt in het begin wat angstig zijn omdat je niet goed weet of je wel je droom zal kunnen waarmaken. Denk altijd dat het wel zal lukken. Het geeft een enorme kick om wat angst te hebben en het toch gewoon te doen. Iedereen heeft wel al eens gemuurklimd. Ik deed dat vroeger in de sportzaal en nog niet zo heel lang geleden in de vrije natuur. Hoe cool is het dan niet als je de eerste keer best wat schrik hebt en zelfs moeite hebt om jezelf kalm te houden. Dan is het moment daar, je kunt geen kant meer uit. Je kan weglopen ja, maar doe het gewoon. En dan, wat een sensatie!

Op weg naar je droom zul je ongetwijfeld ook reacties krijgen, zowel positief en negatief. Zo kreeg ik te horen van mijn broer dat ik moest stoppen met bloggen. Hij was bang ik dat teveel druk op mezelf zou leggen. Als ik ergens voor wil gaan ga ik er keihard tegenaan. Blijf je altijd afstemmen op wat jij wilt en laat je niet leiden door de mening van anderen. Wat zei ervan vinden? Who cares? Not me. Je krijgt zeker en vast ook te maken met goede reacties. Super om te horen en iedere dag ben ik opnieuw en opnieuw verast.

Ik heb heel veel dromen. Ik heb sinds een maand ook die eerste stap gezet en ik heb er geen halve seconde spijt van gehad.

Ik werk verder aan mijn dromen. Ik heb die stap maar zo recentelijk gezet omdat ik schrik had om te falen en niet genoeg geloofde in mezelf.

Als je het nooit probeert kun je het inderdaad niet weten, dus waarom niet gewoon DOEN. De rest komt later. Ik heb al veel kansen gehad die ik altijd links heb laten liggen. Ik wil dit niet weer meemaken. Ik ben sterker dan voorheen.

Één van de moeilijkste dingen in het realiseren van een droom is die eerste stap zetten. Zet vandaag die hele belangrijke stap in de richting van jouw droom. Die eerste stap moet groot genoeg zijn dat je niet meer terug kan.

2 reacties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s