FASHION

PERDITI AMOTI KETTING

PERDITI staat voor gelukszaligheid, duizend dromen en wensen die zijn omgezet in draagbare realiteit. Deze gedachtegang is ook te zien in het minimalistische ontwerp van de prachtige Amoti halsketting. Het is een hoekig hart dat verwijst naar pure liefde.

De naam van de ketting is ”Amoti” wat afbreken betekent. We moeten breken met iemand als het voor de ene persoon enkel om oppervlakkige fysieke verliefdheid gaat, terwijl de ander echte liefde voelt. We zijn veel meer waard. Echte liefde is iets heel mooi. Zo’n liefde mag niet moeilijk zijn. Het moet vanzelf gaan omdat het zo goed voelt.

Naast een juwelenlijn met armbandjes en kettingen heeft Perditi ook een eigen tassenlijn. Met de kortingscode DUTCHBLEND10 krijg je tot 15 februari 10% korting op ALLES! En als je een tas koopt krijg je er een gratis Amoti sierraad bij. Love in the air! Shop at PERDITI

De ketting is te verkrijgen in de kleuren: goud, rosé en zilver. Hij is gegraveerd met het PERDITI logo erop en kost €48. Voor echte liefde heb je dat over toch? Gebruik zeker mijn kortingscode! Shop Amoti Perditi necklace

|Dit artikel bevat een product dat ik heb gekregen. Lees mijn Disclaimer.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s