CHALLENGE

30 dagen zonder klagen | DAY 25 |

Als je jezelf een gevoel van vooruitgang gunt voel je je beter. Dat heb ik de laatste weken gemerkt. Je moet trots zijn met elke kleine of grote vooruitgang die je boekt want die is zich aan het opbouwen naar hoe jij het voor ogen hebt. Zolang je er zelf in blijft geloven heeft het slaagkansen. Het is noodzakelijk om te beseffen als jij iets wil, een bepaald doel voor ogen hebt dat je tijd en geduld moet hebben. Cliché en ik ben er niet echt aan, maar Rome is ook niet op één dag gebouwd.

Het boeken van progressie werkt heel motiverend. Onze emoties functioneren en dat doet heel veel met ons. Elke dag heb je de kans om een stapje vooruit te zetten. Om progressie te boeken moeten we beseffen dat we het kunnen, net zoals bij alles. We moeten ook volhouden bij tegenslagen, want helaas loopt niet alles van een leien dakje. Ik ben ervan overtuigd als we ons richten op het doen wat ons passioneert kunnen we het volhouden en progressie boeken.

Nog maar vijf opdrachtjes verwijdert van de deadline, maar ondertussen zijn de dagen zonder klagen een lifestyle geworden.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s