CHALLENGE

30 dagen zonder klagen | DAY 24 |

Ik had het al eens spontaan in mijn post van zondag geplaatst dat muziek een hele goeie remedie is als je je wat down voelt. Muziek: hapiness. Ik kan me geen leven voorstellen zonder muziek. Vergelijk eens een plaats waar geen music speelt met een ruimte waar een goed liedje speelt. Zo’n immens verschil. Ik wist dus al wat je gelukkig maakt:)!

Je hebt ochtend -en avondmensen. Ik ben zelf een avondmens. Zo kan ik bijvoorbeeld veel beter sporten ’s avonds laat. Zelfs het best tussen 23 en 24u. Ik vind 8u het beste tijdstip om goed uitgerust te zijn. Ik ben ook vaak vroeger wakker maar dan blijf ik nog een beetje liggen om mijn mails en instagram te checken. Ik slaap echt nooit voor 12u30 ’s nachts. Dat kan 2u zijn. En soms nog later.

De opdracht voor vandaag is: maak een playlist met songs die jouw instant ”good vibes” geven. Neem liedjes waarvoor je je terug naar de dansvloer zou begeven als je jezelf eventjes aan de kant hebt gezet. Er kunnen ook emotionele liedjes bijzitten omdat je dat op een hele bijzondere manier raakt. Ik heb een Spotify playlist aangemaakt. Check die hier: GOOD VIBES IN THE AIR

Een playlist met bangelijke dancenummers en een wondermooi lied van Tamino (ben er echt verslaafd aan).

Welk liedje maakt jouw meteen gelukkiger?

2 reacties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s