FASHION

30 dagen zonder klagen | DAY 22|

Ons brein werkt veel beter als we af en toe eens een moment van pauze inlassen. Het is wetenschappelijk bewezen dat we na 52 minuten inspanning nood hebben aan ontspanning. Wat een goede motivatie! Neem daarom elk uur tot maximaal tot twee uren een pauze.

Ook al heb je het zo druk en heb je echt geen tijd voor pauzes mag je niet vergeten dat je die rustpauzes echt nodig hebt. Je maakt je hoofd ermee leeg en je hersenen laden even op. Je kan met meer moed verder gaan met je activiteit.

Probeer die pauze in te lassen door eens een luchtje te scheppen of praat met iemand ”face to face”. Leg je gsm eventjes opzij. Het is ook belangrijk dat je op het einde van je dag zoveel mogelijk ontspant en dat je even alles van je af kunt zetten. Zorg ook zeker dat je voldoende slaapt, 7 tot 9 uur lijkt het beste. Ik slaap soms minder maar dan merk ik dat ik dat de volgende dag nodig heb om wat te recupereren. Dans op een liedje, vertel een mop en hop weer aan het werk!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s