CHALLENGE

30 dagen zonder klagen | DAY 20 |

Tijdens het weekend van 3 op 4 februari legt Sofie Lenaerts( één van de ambassadrices van 30 dagen zonder klagen) een route af van maar liefst 270 km: Dwars door Vlaanderen. En dit non-stop! Hupla! Dit doet ze al lopend en fietsend ten voordele van Make-A-Wish. Ze gaat van de Panne tot Voeren. Hoedje af!

Wil je haar steunen? Per afgelegde kilometer kan je een bijdrage storten aan Make-A-Wish op rekeningnummer BE83 4093 0351 0115 met als referentie F17408.

Doe zelf mee al wandelend, fietsend of lopend. Voor ieder wat wils. Vorm een team met vrienden, sportclub, collega’s of familie en laat jullie groep sponsoren per afgelegde kilometer. Je kan zelf bepalen wanneer je wil deelnemen en hoeveel kilometer je wil afleggen. Geef je deelname door via de facebookpagina en stort je bijdrage ook rechtstreeks aan Make-A-Wish.

De route kan je hier downloaden in GPX-file. Je kan Sofie ook in real time volgen.

Bewegen maakt je gelukkiger en als je nog eens het goeie doel kunt steunen. Zoiets klinkt als een win-win situatie. Ik heb al drie jaar op rij meegelopen voor de Warmste Week van Studio Brussel. Dat geeft je altijd zoveel voldoening. Loop je vandaag niet voor het goeie doel probeer zeker veel te bewegen!

Best motivation to sport more: #1Start now not tomorrow!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s