BEAUTY

COLGATE MAX WHITE

De Colgate Whitening pen is er om je tanden witter te maken. Ik vind dat het helpt. Je moet de whitening pen gewoon over je tanden aanbrengen door onderaan de pen aan de zilveren draaiknop te draaien. Door deze beweging komt er een kleine hoeveelheid gel vrij. Je moet niet wachten of spoelen. Met wittere tanden zie je er verzorgd, gezonder en jonger uit. Dus daar heb je wel wat voor over. Je kan de pen overal mee naartoe nemen. In de gel zit waterstofperoxide die ontstekingen in de mond tegengaan. De pen heeft geen vieze nasmaak en droogt snel op. Hij is ook geschikt voor gevoelige tanden.

Als je de pen koopt zit er een tandenborstel bij. Ik vind het een hele goeie tandenborstel. Het is er eentje die vlekjes op je tanden polijsten. Het is een harde tandenborstel, dat vindt ik beter want anders gaan de haartjes te snel open staan. Ik poets heel graag manueel dus perfect!

Het is zeker geen marketingtruc want het werkt echt! Het voelt goed als ik de pen gebruik. Ik heb geen voor en na foto omdat ik van mezelf al vrij witte tanden heb. Ik voel me zelfzekerder sinds ik deze pen gebruik. Ik durf meer met blote tanden te lachen. De pen boost je zelfvertrouwen! Hoe gek is dat?! 🙂

Te koop bij Kruidvat: Colgate Max White

Benieuwd naar jouw ervaring. Shoot!

Dit artikel bevat een product dat ik heb gekocht. Lees mijn Disclaimer.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s