CHALLENGE

30 dagen zonder klagen | DAY 16 |

Kijk naar je leven vanuit een helikopter. Oké toen ik dat hoorde dacht ik oké: zijn we weg? 🙂 Het betekent dat je de gebeurtenissen ziet die op je pad kwamen met veel plezier aannam, maar je ziet ook de momenten waar je twijfelde en angst voelde. Het zijn juist de slechte gebeurtenissen die je sterker maken. Op het einde komt altijd alles goed denk daar altijd aan.

Het is vaak heel moeilijk om door te gaan, omdat je denkt dat het verloren is en dat het niet lukt maar zet die negatieve gedachten uit. Denk dat het wel lukt en geloof in jezelf. Geef niet op! Het is het niet waard als je je nadien gelukkig mag prijzen. Voel je je niet goed praat erover of doe iets met vrienden en je zal al snel terug de good vibes voelen.

Supertips om meer in jezelf te geloven zijn:

  • Koppel je eigenwaarde los. Wanneer voel je je goed in je vel? Als mensen je waarderen om wie je bent of wat je doet. Tuurlijk wel! Zeker ook als je van jezelf weet dat je het goed gedaan hebt. Wat gebeurt er als mensen je een periode niet waarderen? Bij veel mensen zal het zelfvertrouwen gaan verdwijnen. Geloof daarom genoeg in jezelf en dan heb je die waardering niet zo nodig van mensen.
  • Hou altijd rekening met je persoonlijkheid en probeer je niet als iemand anders voor te doen.
  • Besef ook altijd dat elke misstap de weg is naar succes.
  • Denk dat dat je nooit alles zult hebben.
  • Heb niet de neiging om te kijken wat anderen van je vinden. Do your own thing!

Je bent prachtig als je in jezelf gelooft!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s