BEAUTY

BODY BOOM

De bodyscrub van ‘Body Boom’ is heerlijk. Nee aub eet hem niet op, want misschien zullen de die-hard koffiedrinkers nu denken dat dit kan. Ik ben absoluut geen koffiedrinker. Ik lust zelfs geen koffie. Maar echt waar dit product is gewoon top! Mama mia!

Het is weer zo’n product die je alleen al zou kopen voor het zakje. Ik had ze al een paar keer in de ”Di” zien liggen, maar doordat ik geen koffie lust dacht dat het niets voor mij was. Maar eerlijk wat ruikt koffie heerlijk!

Ok nu even over het product zelf;) De koffiescrub is van het merk”Body Boom”. Ook één en al lovende woorden over de naam. Ze hebben bij drogisterij ”Di” drie soorten. Ik heb de scrub met kokosnoot, de blauwe mee naar huis genomen.

De scrub bevat enkel natuurlijke ingrediënten. Dat zijn:

Robusta koffie. Door de cafeïne in de koffie bestrijdt het je lichaam tegen cellulitis en striemen. Ik heb hier geen last van maar leuk weetje. En ja de koffie is het hoofdpunt van de scrub, so thanks a lot coffee!

Bruine suiker en himalaya zout reinigen en scrubben grondig de huid.

Macadamia -en amandel-olie hydrateren en verzachten je skin.

De scrub maakt de huid echt super geweldig zacht. Ik overdrijf echt niet, zelfs al lang na gebruik is je huid door en door babyzacht.

Vitamine E vernieuwt de huid en het vertraagt het verouderingsproces.

En kokosnoot zorgt mee voor de lekkere geur!

Hoe gebruik je de scrub?

In bad is hij top! Dus je gaat in bad (nog niet helemaal vol laten lopen zodat je nog je scrub ziet liggen) en dan verspreid je de scrub op je benen, voeten, armen en op je gezicht. Maak ronddraaiende bewegingen door over de huid te wrijven en you feel so soft! Dan kan je nog wat warm water laten bijlopen en wat scrub in je bad doen.

Je kan hem ook meenemen onder de douche. Qua gebruik is dat hetzelfde, maar om er iets aan te hebben zal je hem 5-10 minuutjes moeten laten intrekken en daarna afspoelen met water.

Hij is veel beter dan andere scrubs! Deze ruikt tenminste. Het is een zak van 200g. Dus doe je 3 tot 4 tal keer met een zakje maar ik kon me weer niet inhouden dat ik het volledige zakje gebruikt heb. Niet erg want dan koop ik snel nieuwe! En oh hij is ook niet getest op dieren!

Heb jij Body Boom al geprobeerd?

Dit artikel bevat een artikel dat ik heb gekocht. Lees mijn Disclaimer.

22 reacties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s