CHALLENGE

30 dagen zonder klagen | DAY 15 |

Start van een nieuwe week. Helemaal geen moeilijke opdracht. Vandaag moeten we proberen om zoveel mogelijk recht te staan en dan specifiek: als we met onze smartphone bezig zijn, om niet te zitten als we een sms’je sturen. Bellen kan je heel gemakkelijk doen als rondwandelend, dat is een automatisme van mij. Als ik mijn emails check doe ik dat ook vaak als rondwandelend. Ik wandel veel en dan ben ik veel bezig met mijn gsm. Dus goed van mij hé! 🙂

Het is ook belangrijk dat we op onze lichaamshouding letten. Zit je neer, hou dan je telefoon op ooghoogte want vaak houden we die te vaak naar beneden. Als we rechtstaan doe dat dan steeds met rechte rug en nek.

Wat heeft dit nu met geluk te maken? Lang stilzitten is niet goed voor ons. We zouden om het halfuur eens moeten rondwandelen. Wandelen maakt ons hoofd leeg. Hoe vaak is het niet als je je down voelt dat je er door komt door wat te wandelen.

Een simpele aanpassing maar het zorgt wel voor positieve energie.

Tot morgen!

2 reacties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s