CHALLENGE

30 dagen zonder klagen | DAY 14 |

Op zondag geen nieuwe opdracht maar wel een overzicht van het ‘wel of niet- klagen tijdens de week’ en deze:

We hebben allemaal wel al minder geklaagd omdat altijd wel iemand meedoet aan deze challenge of via via iets vernomen heeft. Dus daarom hangt er voor jullie inzet een beloning aan vast. Je kan een overnachting winnen in het 4 sterren Sandton Grand Hotel Reylof te Gent. Kijk eens aan:

Als het dat maar is;) Amai!

Hoe kan je deze nu winnen?

Post een leuke foto of filmpje op de FB page 30 dagen zonder klagen (dit is de link). Bij hun laatste bericht laat je in de comments je foto/ filmpje na. Veel succes! Let op: het moet wel iets positief zijn. Geen huilend gezicht, of misschien ben je zo geëmotioneerd door 30 dagen zonder klagen, dan mag die face wel. Zoek het ook niet te ver en neem iets persoonlijks.

Update week 2

Heb jij geklaagd deze week? Het antwoord is hoogt waarschijnlijk hetzelfde zoals bij mij. Ja ik let er wel op en ik doe mijn best. Maar je kan het niet uit je leven bannen. Ik zou echt heel graag nooit meer klagen. Dat moet zalig zijn, je nooit meer druk hoeven te maken en altijd zeer zen zijn. Helaas is mijn hoofd een mess dat ik wel eens moet klagen. Ik zal er volgende week nog beter op letten! Geniet van je week en richt je op het positieve!

34 reacties

  1. Wel ja… ik klaag misschien ook best veel…
    Maar het is dat… of er vallen doden! 😂 door af en toe eens goed door te klagen krijg ik weer nieuwe energie om door te gaan. Alles eruit spugen en weer door.

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s