FASHION

LES JUMELLES

Les Jumelles is een superleuke Antwerpse webshop! Ze hebben exclusieve kledij, juwelen, schoenen, tassen en accessoires zoals zonnebrillen en mutsen. De prijzen vallen ook heel goed mee. Ze hebben eens iets anders dan in de meeste winkels.

Ik heb er een blauw velvet tasje gekocht. So soft! Het is zo eentje dat je meeneemt als je weggaat. Mijn vorig uitgaanstasje was een zwartje maar ik wou er eens eentje in een felle kleur. Ik sta er nog van verbaast dat het tasje bij zoveel past.

De ketting is in goud en op de voorkant staat het logo van Gucci. Op de achterkant staat een hartje.

Het tasje is helaas uitverkocht maar je zal zeker wel iets anders vinden! Zo heb ik een mooie groene velvet jas gespot van de nieuwe collectie;)

Webshop: Les Jumelles

Dit artikel bevat een product dat ik heb gekocht. Lees mijn Disclaimer.

3 reacties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s