CHALLENGE

30 dagen zonder klagen | DAY 13 |

Funny one this. Share a joke. Van moppen moet je lachen! Sommige moppen zijn steengoed, sommige minder maar ergens altijd wel grappig. Het is wetenschappelijk bewezen dat je stresslevel daalt als je zelfs een glimlach forceert. Maar waarom forceren het komt het best over als je echt lacht.

Ik heb er hier een paar klaarstaan:

Waarschijnlijk al eens gehoord maar zo goed.

Jantje zit op school in de rekenles. De juf zegt:”Op de telefoondraad zitten 10 vogeltjes. Ik neem een geweer en ik schiet één vogeltje neer. Hoeveel vogeltjes zitten er op de draad?”. Iedereen aan het denken en na enkele minuten steekt Jantje zijn vinger op.”Ja Jantje”, zegt de juffrouw, “zeg het maar”.”Juffrouw”, zegt Jantje, “er zitten geen vogels meer op de draad”.”Jawel.”, zegt de juffrouw, “Er zitten tien vogeltjes op de draad, ik schiet er één vanaf dus … tien min één is negen”.”Neen.”, zegt Jantje. “Uw geweer maakt zoveel lawaai dat alle andere vogeltjes gaan vliegen”. ”Nou, Nou Jantje”, zegt de juffrouw. “Tien min één is negen, maar ik hou wel van de manier waarop je denkt”.”Ach” zegt Jantje, “zulke vragen kan ik ook stellen”.”Oh ja”,vraagt de juffrouw, “stel dan maar eens zo’n vraag”. Jantje denkt eventjes na en stelt de volgende vraag : “Juffrouw, in het park zitten drie vrouwen op een bank. Ze hebben alle drie een ijsje vast. De éne likt eraan, de tweede bijt erin en de derde zuigt eraan. Wie van de drie is getrouwd ?”. De juffrouw slaat zo rood uit als een tomaat en stottert …”Eh, ik … ik … Eh, ik denk diegene … die eraan zuigt”.”Wel neen”, zegt Jantje. “Het is diegene die een trouwring draagt, maar …ik hou van de manier waarop je denkt !”.

Ja die is ook goed:

Vraagt een man aan iemand: Wanneer komt de trein? Zegt de man: Hij zal zo wel komen, de rails liggen er al.

I really love the jokes of Kakhiel.

Serieuze slag in her face 🙂

Oh arm kind.

Hahaha die is echt goed!

🙂 🙂

Droge humor zalig!

Hahaha! Niet grappig? Geen gevoel voor humor;) So, share your joke!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s