BEAUTY

DROGE OLIE CÎME

Ik hou van de producten van Cîme zoals je gelezen en gezien hebt in mijn enthousiaste blogposts: Cîme testpakket en Mijn huidroutine.

Ik ben ook helemaal fan van hun droge olie. Droog, wel omdat hij door zijn lichte structuur zeer goed intrekt en allesbehalve vettig is. L’Huile by Cîme bevat een samenstelling van 6 zorgvuldig geselecteerde olién: sesamolie, duindoornolie en wilde rozenolie zorgen voor hydratatie en herstel van de huid. Abrikozenpitolie, dhatela-olie en wortelextract geven de huid een gezonde gloed. En dat is waar!

Een mooie samenstelling en de olie ruikt heel aangenaam. Ook voor op het haar is de olie effectief. Een paar druppeltjes op je hoofdhuid versterkt je haardos. Je kan ook wat olie op je haarpuntjes doen waardoor je haar meer zal glanzen. Aan een warm bad een paar druppeltjes toevoegen voor een zacht gevoel of bij je scrub zodat deze vloeibaarder wordt. Ze werkt ook heel goed tegen droge handen en last but not least: je kan ze ook toevoegen aan je dagcrème. Ik deed de olie een paar keer op blauwe plekken op mijn benen en na twee keer gebruiken was er al bijna niets meer te zien. Ook voor na het scheren is hij top!

Hij zit in een geel doorzichtig mooi flesje met een handige sprayknop, waardoor je de olie goed kan doseren.

Net zoals alle andere producten van Cîme bevat de olie geen parabenen en geen synthetische parfums. And everything from Cîme is vegan.

Te koop via de webshop: Droge olie Cîme (100 ml) €24,50

Dit artikel bevat een product dat ik heb gekocht. Lees mijn Disclaimer.

4 reacties

  1. Ik ben al een paar jaar fan, ik doe de olie in het bad van mijn dochter. Als ze een paar keer achter elkaar doucht krijgt ze droge plekken en met deze olie heeft ze dat niet!

    Liked by 1 persoon

  2. Ik vind dit ook zoooo’n fijn product! Ik heb trouwens eens nagevraagd of al hun producten vegan zijn en de Himalaya balsem bevat helaas bijenwas. Alle andere producten zijn wel vegan 🙂

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s