CHALLENGE

30 dagen zonder klagen | DAY 11 |

Vandaag is het echt een prachtige opdracht. Zoek een quote en deel die. Er zijn er zoveel. Ik hou heel erg van specialere quotes met karakter. Ik zoek ze dan op via Pinterest met de trefwoorden ‘deep quotes’. Ik hou niet zo van tekstjes zoals ‘Be happy and smile’. Dat is te vaag en zegt niet veel. Vandaag kwam ik echt de quote tegen om U tegen te zeggen. Het is zo verbluffend omdat het zo waar is.

Hoe mooi! Het is niet oké om gewoon maar oké te zijn. Mensen die gewoon maar wat aanmodderen hebben het inderdaad ‘comfy’. Maar is dat ok? Neen niet in mijn ogen. Ik mis passie en uitdagendheid. Je doet maar wat en speelt op safe. Ik ben zo helemaal niet. Ik wil mijn dromen nagaan en later niet moeten klagen omdat ik mij maar gemiddeld in mijn vel voel.

Wat is jouw favo quote?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s