FASHION

iPHONE CASE MIM

Het telefoonhoesje waar ik nu over schrijf wou ik al voor ik mijn Iphone had. Ik vond ze toen al zo mooi! Het is een case met mijn initialen op.

Ze komt van ‘My Interieur Musthaves’, een online store waar je hele leuke lifestyle en interieur accessoires kunt shoppen tegen aantrekkelijke prijzen. De toffe quotes, prints en felle kleuren spreken fashionista’s meteen aan. De collectie wordt heel veel aangevuld met nieuwe gadgets.

Je kan de case bestellen voor alle iPhone modellen en verschillende Samsung modellen. Op de site kies je jouw gewenste maat. Wil je daar een screenprotector bij? Aan jou de keuze. Nadien typ je je naam of initialen in en kies je jouw favo print.

My iPhone case in Green Safari with my initials: SV.

Shop the cases: PUT YOUR NAME ON IT

Dit artikel bevat een product dat ik heb gekocht. Lees mijn Disclaimer.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s