CHALLENGE

30 dagen zonder klagen | DAY 10 |

Eet jezelf blij. We krijgen alvast een happy menu mee:

Start de dag met een gezond granenontbijt, zoals havermout met yoghurt of muesli met melk. Zo heb je meteen vitamine D binnen en dat gaat vermoeidheid tegen. CHECK dat eet ik iedere ochtend. Trek in een tussendoortje? Eet zwarte chocolade voor zijn antioxidanten en het geluksstofje endorfine. Kies wel een zo hoog mogelijk cacaopercentage. Ik heb eens 100% gegeten maar dat smaakt veel te bitter. Met een 85% zit je goed.

Lunch met asperges. Waarom nu asperges zal je denken:) Deze bevatten een grote bron aan tryptofaan en foliumzuur die je stemming doen verbeteren. Het is zelfs zo dat mensen die aan een depressie lijden zich beter kunnen voelen wanneer ze deze groenten hebben gegeten. Combineer asperges met zoete aardappel en salade and enjoy of your happiness.

Als vieruurtje eet je een handje blauwe bessen. Bosbessen bevatten veel antioxidanten waarvan je een beter humeur krijgt! Deze superfoods zijn zo verslavend! Als diner zalm want deze vette vis zit vol omega 3 en die rekenen af met nervositeit. Bovendien krijgt je huid en haar er een mooie glans van. But, i’am a vegetarian! Ik trakteer mezelf op falafel or something 🙂 Probeer ’s avonds ook niet alleen te eten.

Mooie ingrediënten. Gezondheid zit in je hoofd en in je hart. Wat eet jij om je gelukkiger te voelen?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s