CHALLENGE

30 dagen zonder klagen | DAY 9 |

Spiegeltje spiegeltje aan de wand. Voel je het al komen met wat deze opdracht te maken heeft?

Ik check mezelf een paar keer per dag in de spiegel. Maar niet alleen in de spiegel. Ook in winkelruiten, telefoonscherm, op camera en in de spiegels van de auto. Niet om iedere keer te glunderen als ik mezelf zie maar om te kijken of mijn haar nog goed zit, mijn kleren bij elkaar passen, er niets op mijn gezicht zit…Een beetje perfectionistisch maar 🙂

Iedere keer als je je zelf bekijkt richt je je enkel op het slechte of minder goeie maar bekijk eens wat wel goed is. Je zal bitter weinig zeggen ‘mijn haar is zo mooi vandaag’ en meestal wel ‘yeah bad hairday’. Challenge of today: iedere keer dat je naar jezelf kijkt in de spiegel moet je tevreden zijn met jezelf en stil staan dat je gezien mag worden. Je mag niet te streng zijn voor jezelf. Zeg het desnoods luidop dan werkt dat misschien beter! Doe het iedere keer dat je naar jezelf kijkt en niet gewoon ’s morgens in de spiegel. Het zal je meer zelfvertrouwen geven en op termijn zal je het misschien iedere dag gaan doen.

Mensen die veel naar zichzelf kijken willen de beste versie van zichzelf zijn en gewoon goed voor de dag komen. Ben je het daar ook mee eens?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s