CHALLENGE

30 dagen zonder klagen | DAY 7 |

Ondertussen ben ik een week bezig met deze superleuke challenge. Ik heb al fijne opdrachten mogen doen en ben heel erg benieuwd naar deze die nog zullen volgen. Hou daarom heel goed mijn blog in de gaten want ik blijf elke dag mijn ervaring met de opdracht delen. Natuurlijk zien jullie er ook mijn fashion, beauty and health-posts op verschijnen.

De opdracht van vandaag is op blote voeten lopen. In dag 5 zie je meer hierover.

Maar daarom geen blogpost want ik doe dit veel te graag!

Results of week 1

Ik ben me van maandag tot nu bewuster beginnen worden omtrent klagen. Ik besef dat het je een negatieve vibe geeft en dat dat echt niet oké is. Ik heb tijdens deze 7 dagen wel geklaagd. Niet klagen kan niet. Maar ik zal me vanaf nu meer dan ooit richten op het goeie en als er iets negatief op mijn pad komt zal ik het proberen ombuigen naar iets positief.

Ik hou jullie op de hoogte en tot morgen!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s