MUSIC

FRESH ‘N REBEL DRAADLOZE HOOFDTELEFOON

Music gives me good vibes. Zonder muziek zou het leven saai zijn. Ik luister graag naar house, dance en pop-muziek en vanaf nu doe ik dat met mijn draadloze on-ear hooftelefoon van Fresh ’n Rebel. Trouwens wat een coole merknaam!

Ik verbind ‘my pinky musicfriend’, ja ik heb hem in cute roze;) door Bluetooth aan te leggen op mijn telefoon en daarna op het voorziene knopje te drukken op mijn hoofdtelefoon. Daarna speel ik mijn playlist af en ik als ik mijn ogen sluit ben ik precies elke dag op Tomorrowland!:)

De oorkussens zitten zalig. Je kunt 10 uur non-stop draadloos luisteren. Geen probleem als je liever je telefoon in je zak hebt en je koptelefoon op je hoofd (want waarom is het anders een koptelefoon;), because he’s wireless. Is de batterij leeg? Er zit ook een afneembare krulkabel bij die je aansluit op je hoofdtelefoon en zo kun je altijd blijven verder luisteren!

Het inklapbaar design is heel handig, want zo steek je hem gemakkelijk weg als je hem niet gebruikt. Onderweg ongestoord naar je favo muziek luisteren. Wat wil een mens nog meer? En hij is er in 8 coole kleuren.

Check outta here! Coolestheadphone

Ik kocht hem via Bol.com. Click here.

Ik ga de deur niet uit zonder. Hip naar mijn hipste muziek luisteren. YO!

Laat weten of jij ook al een Fresh ’n Rebel koptelefoon hebt of welk merk heb jij?

Dit artikel bevat een product dat ik heb gekocht. Lees mijn Disclaimer.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s