CHALLENGE

30 dagen zonder klagen | DAY 3 |

Het is alweer de derde dag van deze positieve challenge! Vandaag krijgen we een opdracht van wereldkampioene Delfine Persoon. Ik heb zo een voorgevoel dat het iets met sport zal zijn. Ze is de beste in boksen, alé het is maar dat je het weet 😉 Gelukkig hoef ik geen djoef op iemands muil te geven (als je het niet zou verstaan; betekent dus een harde slag/ mep op iemands mond geven).

Ik sport elke dag. Ik wandel heel veel en elke avond doe ik ook yoga en fitnessoefeningen. Ik heb dit nodig om beter te kunnen slapen en me beter te voelen. Ik doe een beetje van alles. Dansen, zwemmen en touwtjespringen doe ik ook graag. Bij niet te koud weer fiets en loop ik ook regelmatig.

Tot morgen sporters!

Welke zijn jouw voorkeuren om te bewegen? En heb jij Delfine’s uitdaging al gedaan?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s