CHALLENGE

30 dagen zonder klagen | DAY 2 |

De focus van de opdracht voor vandaag van de ’30 dagen zonder klagen challenge’ ligt op het geven en ontvangen van complimenten. Een complimentje geven kost niks en je maakt er iemands dag mee goed. Als iets zo is mag het gezegd worden. Ik heb het niet voor jaloerse mensen, dus vind je iets leuk/tof/goed of mooi aan iemand, zeg dat! Probeer ook specifiek te zijn als je er eentje heeft. Zeg niet gewoon ‘je ziet er goed uit vandaag’, zeg eerder ‘die jas doet je ogen mooi uitkomen’. En niet te klef 😉

Ik moet elke challenge-day een complimentje geven. Ik heb mijn missie voor vandaag al volbracht. De lach die op iemands gezicht verschijnt werkt aanstekelijk. Vandaag heb ik ook complimentjes gekregen, vaak ook non-verbaal. Dat is wel leuk maar soms kan het akward zijn. Ik kan er wel tamelijk mee om. Het is belangrijk om te genieten van het moment wanneer je er eentje krijgt. Vergeet niet om het simpelste woord ‘dankjewel’ te zeggen.

Doe jij ook mee met de ’30 dagen zonder klagen challenge’? Let me know! Geef vandaag nog een complimentje.

2 reacties

    1. Hey Katrien! Dankje voor je reactie. Ja inderdaad soms moeten we wat leren om minder kritisch te zijn naar ons zelf toe en daarbij zal deze challenge ons helpen♥️ Super dat je ook meedoet! 🔥 Ook veel succes! ⚡️

      Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s