CHALLENGE

30 dagen zonder klagen | DAY 1 |

Vandaag is het Blue Monday. De ’30 dagen zonder klagen’ challenge is van start gegaan. Hoera! Tot Valentijn (14 februari) ga ik niet meer klagen. Het is een campagne van de Vlaamse overheid met als mooi doel: mensen aanzetten om positiever in het leven te staan. Via sociale media en de website worden er adviezen en opdrachten van experts gedeeld. Hun o zo waar motto is : a negative mind will never give you a positive life!

1ste opdracht: de geluksbarometer

Je krijgt 29 stellingen, zoals ‘ik zie schoonheid in dingen’ en ‘het leven is goed’. Links staat ‘helemaal niet akkoord’ en uiterst rechts ‘helemaal akkoord’. Je kiest dus voor één van deze twee, of voor iets daartussenin. Nadien zie je op 5 punten hoe gelukkig je momenteel bent.

DO TASK ONE HERE!

Mijn resultaat:

Ik ben heel tevreden met mijn score. Mijn antwoorden waren heel uiteenlopend. Ik dacht zelf niet dat ik zoveel ging hebben. Ik ben ook enthousiast over de campagne. Daarom deel ik 30 dagen lang mijn resultaten! So, goodnight and see you tomorow !

Are you happy now? Laat hieronder weten of je ook deze challenge aandurft!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s