FASHION

MIJN PARELTJE

I really love lightpink! Vroeger was ik niet echt een pinklover, maar de laatste tijd moet zoveel mogelijk in dit schattig kleur zijn.

Zoals mijn mooie ring van het Antwerps juwelenmerk Majestine-joaillerie. Look at this beauty..!

Mijn ring is 9 karaat in roségoud met roze edelstenen. Ik heb maatje 51 (16,25 mm). Hij zit perfect! Ik heb de kleinste maat genomen omdat ik al vaak gehad heb dat mijn ringen te groot zijn. Heb je ook smalle vingers? Dan kan ik je aanraden om net zoals mij maatje 51 te nemen.

Roségouden sieraden bestaan uit goud en koper. Rosé is enorm hip! Ik hoef geen ring van 24 karaat, want als ik die dan kwijt ben.;) Mijn pareltje heeft een goeie prijs-kwaliteitverhouding. Prijs: € 60,75.

Wil jij ook snel deze ring rond je vinger? Bestel hem met Bol.com via deze link:

Majestine ring roségoud 9k met roze saffier.

Heb jij al juwelen van Majestine?

Dit artikel bevat een product dat ik heb gekocht. Lees mijn Disclaimer.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s