BEAUTY

MIJN HUIDROUTINE

In Cîme sample box kan je lezen dat ik superpostitief ben over Cïme. Na het uittesten heb ik mijn persoonlijke producten gekozen. Happy Me!

img_4115In the morning

Eerst en vooral, reinig ik mijn gezicht met lauw water. Afdrogen met een handdoek hoef je niet te doen.

Dan gebruik ik Rosée de Roses van Cîme, het miccelair water. De lotion zit in een sprayfles wat heel handig is. Ik verstuif rechtstreeks 1 maal op mijn gezicht en dan wrijf ik ze open. Rozenextract werkt heel kalmerend op mijn gevoelige huid. De lotion droogt de huid niet uit.

img_4095

Ingrediënten:

img_5437-1

98.98% van het totaal der ingrediënten is van natuurlijke oorsprong. 95.58% van het totaal der ingrediënten is afkomstig uit biologische landbouw.

In een flesje zit 150 ml. De spray is twaalf maanden houdbaar na opening. Shop Rosée de Roses on Cîme for € 19,00!

Nu mijn huid lekker gereinigd is het tijd voor mijn dagcrème Daisy Delight: een lichte crème die niet plakt en heel goed uitsmeert. Ze zit in een flesje met een pompje. Ik gebruik één toefje voor mijn hele gezicht en daar kan ik ook nog mijn handen mee insmeren.

img_4110

De crème is verrijkt met edelweiss die de huid beschermt tegen agressieve invloeden van buitenaf. Ze verzacht de huid en dat voel je. Madeliefjes helpen goed om problemen met de huid te behandelen. De crème ruikt heerlijk naar deze magnesiumbommetjes! Hyaluronzuur is belangrijk om vocht in de huid vast te houden en speelt een grote rol bij het behoud van een jeudig uitziende huid.

Ingrediënten:

img_5488-298,9% van het totaal der ingrediënten is van natuurlijke oorsprong. 46,9% van het totaal der ingrediënten is afkomstig uit biologische landbouw.

Er zit 50 ml in dit mooi flesje. Na opening zes maanden houdbaar. Shop Daisy Delight on Cîme webshop for € 21,75!

At the evening

Na een drukke dag is het niet onbelangrijk om ook dan je huid te verzorgen. Ik was mijn gezicht opnieuw met lauw water. Dat is genoeg voor mij, maar je kan ook de gezichtslotion nog eens gebruiken.

And above all, keep this on your mind 👇🏼

img_4106-1 Enkel het beste voor je huid en voor jouw.

Wat is jouw skin routine? Gebruik jij ook al producten van Cîme?

Dit artikel bevat producten dat ik heb gekocht. Lees mijn Disclaimer.

One comment

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s