BEAUTY

CÎME SAMPLE BOX

Ongetwijfeld heb je al van het Belgische label ”Cîme” gehoord. Zo lees je in tijdschriften alleen maar positieve recensies van dit mooie merk. Ik ben ook een Cîmefan! En zeer zeker!

Cîme is een biologische beautylijn voor gezicht en lichaam. De hoogwaardige ingrediënten worden door boeren in de Himalaya geteeld. Alle producten hebben het ECOCERT of COSMOS NATUREL label. Ik kan je dus garanderen dat er geen enkele synthetische toevoegingen (denk maar aan vuile parabenen, siliconen…) aan toegevoegd zijn. Ze hebben zo veel respect voor de aarde. Echt mooi. Zo worden ze ook nooit getest op dieren. De verpakking wordt gemaakt van recyleerbare materialen. En bij elk verkocht product gaat er een donatie naar het ”Little Doctors” scholenproject in Nepal.

Ik was op zoek naar een alternatief voor mijn huidverzorging. Mijn huidige producten kan ik niet meer kopen. Heel belangrijk is dat deze natuurlijk moeten zijn. Ik heb een heel gevoelig velletje!

Op een dag kwam ik via facebook een advertentie tegen van het ”Try Before You Buy Sample Set”, van Cîme. Voor amper €5 kan je de producten uittesten. Zo weet je meteen wat bij jouw huid past. Je kiest drie producten om te testen. Hier zijn ze! … Verstevigende bodylotion, handcrème, herstellende dag en nachtcrème, 3 in 1 micellaire reinigingslotion, bodyscrub, herstellend serum, egaliserende dag en nachtcrème, make-up remover en reinigingsolie, antioxidant dag en nachtcrème, universele eerste hulp balsem en de multifunctionele droge olie (heb ik nu ook in huis gehaald, ik zeg het je, eens je de mirobe te pakken hebt… 🙂

Ik bestelde het pakketje en niet veel later kreeg ik het in mijn brievenbus geleverd. Helemaal goed! En ik was meteen weeral onder de indruk. Alles zat in een leuk wit papieren zakje. Mijn drie gekozen producten in een schattig potje en interessante infoboekjes. En het kan niet op! Je krijgt nog eens staaltjes van hun drie gezichtscrèmes. Hieronder lees je mijn ervaring met ”these good products”.

Rosée De Roses is een 3 in 1 milde micellaire reiningslotion voor alle huidtypes. De lotion verwijdert make-up, reinigt en stimuleert de huid. De bestanddelen zijn rozenwater en rozenextract. Je huid krijgt meteen een boost. Het voelt zo fris en gezond aan. En een lekker geurtje erbij. How fantastic? In het testpakket zit de lotion in een flesje die je dan op een watje doet. Als je de lotion achteraf koopt kan je rechtstreeks sprayen op je gezicht. De lotion ziet er waterig en een beetje schuimig uit. Deze superlotion prikt helemaal niet. Ik ben grote fan!

Daisy Delight is de egaliserende dag en nachtcrème voor alle huidtypes. Het is een lichte crème die de huid perfect voedt. Je hebt heel weinig nodig om je volledige snoetje mee in te wrijven. Ze is absoluut niet vettig. Geen zorgen over een glimmend hoofd dus. Deze topcrème is verrijkt met hyaluronzuur en extracten van madeliefjes en edelweiss.
Ps: I really love the smell! De crème trekt heel snel in. Bij veel crèmes merk ik dat dat ik in de namiddag velletjes op mijn voorhoofd heb, omdat ze niet goed intrekt. Bij deze dus echt niet! Daisy Delight doet heel veel voor je huid en voor jouw, dat je meteen verliefd wordt. Ik heb ze daarom ook meteen gekocht.

Under My Skin is de herstellende dag en nachtcrème voor de droge of rijpere huid. Ik vind dat ze heel goed uitsmeert. In de crème zitten onderandere magische duindoornbesjes ( verklaart de oranje kleur), deze zijn een grote bron aan vitamines en omega 7. Dit essentieel vetzuur is onmisbaar voor de productie van collageen en herstel van de huid. Wilde rozenolie verbeterd de elasticiteit van de huid en helpt fijne lijntjes te vervagen. Dat is iets waar ik absoluut nog geen last van heb (i’m very young). Verder, terug mooie ingrediënten, lekkere geur, zeer voedende crème en allesbehalve vettig. Als ik nog eens last van droge plekjes heb gebruik ik deze Under My Skin Up my Skin! 🙂

Belle d’Amour is een antioxidant dag en nachtcrème voor alle huidtypes. Mensen met een vettige huid gebruiken deze crème beter niet, want deze crème is al vrij vet. De formule bevat krachtige antioxidanten: edelweiss en aloë vera, die de huid beschermen tegen schadelijke invloeden van buitenaf. Wilde roos voedt en herstelt de huid. Het is een rijke, witte crème. Ze is zeer neutraal van geur. Op mijn huid heb ik moeite om ze open te smeren. Deze crème bevat opnieuw zeer mooie ingrediënten. Ik opteer persoonlijk een lichtere crème.

Bij de Sample Set zitten er interessante infoboekjes. Je kan bijvoorbeeld zien welke producten er worden aangeraden bij jouw type skin. Ook vind je er natuurlijk alle info over de producten in terug.

Cîme betekent top: het hoogt bereikbare punt. Top zijn ze absoluut! De naam past ook heel goed, omdat de actieve bestanddelen van de producten afkomstig zijn van de Himalaya.

Wat heb je nog nodig om ook in to Cïme te zijn? 🙂 Nog een pluspunt: Bij aankoop van een sample set ontvang je €5 korting op je volgende bestelling via de Cïme webshop. Misschien ben je al meteen overtuigd van een specifiek product, of meerdere dat je deze meteen kunt bestellen!

Ik heb voor deze drie samples gekozen: Rosée de Roses (3 in 1 micellaire reinigingslotion), Daisy Delight (egaliserende dag en nachtcrème) en de herstellende dag en nachtcrème Under My Skin.

Hieronder even de link om ook jouw persoonlijk sample setje in huis te halen. Alsook deze van hun website.

Sample Set

Site CÎME

 
Dankjewel om deze te lezen. Mijn liefde voor bloggen en Cîme is heel groot. Stay tuned! Ik schrijf binnenkort een blogpost over mijn twee producten die ik na het uitproberen van dit sample pakket gekocht heb.

Gebruik jij al Cîme of heb je ook onlangs de sample set in huis gehaald? Laat iets weten door te reageren!

2 reacties

  1. Pingback: Mijn huidroutine

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s