BEAUTY

VICTORIA’S SECRET BODYMISTS BIJ KRUIDVAT

Ik hou van Victoria Secret. Als er een VS winkel in België zou zijn was ik er trouwe klant. Ik ging onlangs met mijn aankopen naar de kassa bij Kruidvat in mijn buurt en en wat stond er daar? 1 keer raden! Ja bodymists van Victoria’s engeltjes. Ze hebben er drie soorten. Ik nam eentje en kon het echt niet laten om de twee andere te laten liggen. Bovendien kun je geurtjes nooit genoeg hebben, als het maar lekker ruikt.

Veel liefde voor mijn ”Secret Charm, ”Dream” en ”Love Spell”. Serieus die namen alleen al! 😉

Dream: met de geur van zeekristallen en pioen. Een fris zomergeurtje! Hij doet me meteen wegdromen naar een onbewoond eiland. ZALIG!

Love Spell: een geurpallet van perzik, kersenbloesem en witte jasmijn. Hou je van een exotische geur? Dan is deze ideaal voor jou!

Secret Charm: ruikt naar jasmijn, kamperfoelie, aloë vera en kamille. Mijn favoriet! Het is een verleidelijke geur, past echt bij zijn naam.

Deze 3 bodymists kan je kopen bij Kruidvat. De prijs van een flesje is € 9,49. Geloof me je wil ze zoals mij alle 3! Wat ook leuk is, ze ruiken lang. De geur vervliegt niet na je de deur uit bent. In een flesje zit 250 ml. Je kan ze gebruiken op je kledij, op je haar en lichaam. Doorheen de dag, als je een lekker geurtje rondom je heen wil. Ook ’s avonds als je nog een stapje gaat zetten, dan ruik je heerlijk. Op je lakens en bijvoorbeeld op je polsen voor je naar bed gaat en je zal slapen zoals je nog nooit geslapen hebt.

Je kan ze ook online kopen op de website van Kruidvat. Ze zijn daar veel goedkoper dan op de site van Victoria’s Secret.

De flesjes zien er ook supergoed uit. Ze zijn mooi om in je kamer te zetten, je kan ze samen zetten of apart. JA, ik ben er helemaal weg van. Helaas kan ik de geuren niet laten ruiken aan jullie via dit blogbericht, haha dat zou zalig zijn hé. Ga zo snel mogelijk naar je dichtstbijzijnde Kruidvat of bestel ze online! Ik zet hieronder de link van de drie bodymists.

Instant happiness!

LOVE SPELL

SWEET CHARM

DREAM

Heb jij ze al uitgeprobeerd of heb je een andere geur VS bodymist?

Dit artikel bevat producten dat ik gekocht heb. Lees mijn Disclaimer.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s